Appareils et accessoires
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Prép. 10min
Total 30min
12 stuks
Ingrédients
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
216.3 mg
Protides
6.6 g
Calories
866.4 kJ /
207.1 kcal
Lipides
12.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
16.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Dracula bloed
Pas d’évaluation
Mango mojito
15min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Energieballen
30min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Speculoos Druiven Tiramisu
1h