Appareils et accessoires
Cutter Beet Carpaccio
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Basic Quinoa
35min
Strawberry Vinaigrette
5min
Steamed Meatballs
30min
Sous-vide Artichokes
55min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Cilantro Lime Sauce
10min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5min
Keto Cranberry Sauce
20min