Appareils et accessoires
Steamed Frittata Egg Cups
Prép. 15min
Total 45min
9 portions
Ingrédients
-
non-stick cooking spray
-
low-moisture mozzarella cut into pieces3 oz
-
mini red bell peppers cut in half, stems and seeds removed4 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
vegetable oil½ oz
-
Canadian bacon diced4 oz
-
large eggs7
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
water20 oz
-
fresh herbs chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 9 portions
Sodium
3299.3 mg
Protides
103.8 g
Calories
5188.8 kJ /
1240.2 kcal
Lipides
81.9 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
29.1 g
Glucides
19.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steam it Up in a Cup
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp Scampi
40min
Sweet Potato Cheesecake Bars
Pas d’évaluation
Spiralized Apple Fritters
35min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Broccoli Stem Slaw
15min
Muffin Pan Lasagnas
1h
Shrimp & Crab Linguine
25min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Chicken adobo
30min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30h