Appareils et accessoires
Shrimp Cocktail
Prép. 5min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (optionnel) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (optionnel) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1166 mg
Protides
16 g
Calories
879 kJ /
210 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vintage Modern Mom
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Pas d’évaluation
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Cobb Salad
1h
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Caesar Salad
30min
Tuna Tartare
40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Jalapeño Poppers
1h
Spinach and Artichoke Dip
20min