Appareils et accessoires
Curry Chicken Coleslaw
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley, leaves only4 oz
-
2 oz shallots, halvedgreen onions cut into pieces (2 in.)2 oz
-
green cabbage cut into wedges11 oz
-
1 - 2 oz plain yogurtmayonnaise4 oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
golden raisins4 oz
-
roasted peanuts, unsalted4 oz
-
peas cooked4 oz
-
chicken breast cooked and shredded (see Tip)12 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
550.5 mg
Protides
29.9 g
Calories
2722.7 kJ /
650.8 kcal
Lipides
44.5 g
Fibre
9.1 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
39.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chicken Meal Prep - 13 Tasty Ways
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Pas d’évaluation
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Broccoli Salad
5min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Texas White Bean Salad
15min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Chutney Chicken
30min
Marry Me Chicken
40min