Appareils et accessoires
Curry Chicken Coleslaw
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley, leaves only4 oz
-
2 oz shallots, halvedgreen onions cut into pieces (2 in.)2 oz
-
green cabbage cut into wedges11 oz
-
1 - 2 oz plain yogurtmayonnaise4 oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
golden raisins4 oz
-
roasted peanuts, unsalted4 oz
-
peas cooked4 oz
-
chicken breast cooked and shredded (see Tip)12 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
550.5 mg
Protides
29.9 g
Calories
2722.7 kJ /
650.8 kcal
Lipides
44.5 g
Fibre
9.1 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
39.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chicken Meal Prep - 13 Tasty Ways
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Avocado Tuna Salad
5min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Waldorf Salad
15min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Mediterranean Chicken
35min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Creamy Broccoli Salad
10min