Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Green Bean Gremolata
25min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Chicken Mole Verde
1h 5min
Mediterranean Chicken
35min
Boston Clam Chowder
55min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Meat Sauce
1h 45min