Appareils et accessoires
Lookbrood met vegan kaas
Prép. 15min
Total 40min
20 sneetjes
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten130 g
-
warm water om te weken
-
teentjes knoflook4
-
verse peterselie15 g
-
margarine70 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie50 g
-
water260 g
-
tapioca100 g
-
voedingsgist20 g
-
ciderazijn10 g
-
knoflookpoeder¼ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
brood (± 700 g), bv. ciabatta- of zuurdesembrood of ambachtelijk brood, in plakken van 1 cm (± 20 sneetjes)1
-
ontpitte olijven (optionnel) uitgelekt, gehalveerd of in plakjes50 g
-
geroosterde rode paprika's (optionnel) uit blik, uitgelekt, in stukken50 g
-
zongedroogde tomaten (optionnel) uitgelekt, in stukken50 g
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
297.1 mg
Protides
3.8 g
Calories
648.3 kJ /
155 kcal
Lipides
8.8 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
16.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan kaas
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Sojabolognese
40min
Vegan cheddar mac & cheese
Pas d’évaluation
Witte chocolade cheesecake
16h