Appareils et accessoires
Vegan baklava
Prép. 45min
Total 2h 40min
25 stuks
Ingrédients
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
68.8 mg
Protides
3.6 g
Calories
1002 kJ /
239.5 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
21.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Cholent
Pas d’évaluation
Engelse brunch
Pas d’évaluation
Bananen powerballs
15min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Pas d’évaluation
Chorizo Quiche
2h 30min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation