Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Protides
- 21.4 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 43.3 g
- Graisses saturées
- 16.3 g
- Fibre
- 13.2 g
- Sodium
- 1542.8 mg
Recettes alternatives
Curried sausages and lentils
1h
Mexican chicken stew
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Chicken and sweet corn soup
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Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Chicken cacciatore
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Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
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Turmeric fish
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Jalapeño chicken lettuce wraps
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Mediterranean seafood with tomato and fennel
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Hearty seven vegetable soup
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Caribbean curry
40min