Appareils et accessoires
Rauwe chocolade bietencake
Prép. 15min
Total 2h 15min
20 porties
Ingrédients
Cake
-
olijfolie om in te vetten
-
amandelen200 g
-
rode bieten (± 350 g), geschild, in stukken (3 cm); en iets meer in spiraal gesneden als afwerking2
-
wortel (± 135 g), in stukken1
-
gedroogde, geraspte kokosnoot120 g
-
sinaasappel enkel de schil, zonder het witte gedeelte (facultatief)1
-
psylliumvezels2 el
-
ontpitte dadels (± 80 g)15
-
pure ahornsiroop140 g
-
cacaopoeder80 g
-
chiazaad30 g
-
lijnzaad30 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout¼ tl
Chocolade glazuur
-
cacaoboter250 g
-
rauwe cashewnoten125 g
-
chiazaad40 g
-
pure ahornsiroop220 g
-
water110 g
-
cacaopoeder60 g
-
zout¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
77.2 mg
Protides
6.5 g
Calories
1499.2 kJ /
357 kcal
Lipides
27.3 g
Fibre
7.7 g
Graisses saturées
12.6 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lactosevrij smullen
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Matzeballen
Pas d’évaluation
Vegan bananen-kokoscake
Pas d’évaluation
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Pas d’évaluation
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Rabarber, gember en citroen risotto
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Zweedse worteltaart
2h