Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Deeg
- 220 g water
- 1 tl suiker
-
2
tl gedroogde gist
ou 20 g verse gist, verkruimeld - 20 g olie, en iets meer om in te vetten
- 400 g broodbloem
- 1 tl zout
Paneer topping
- 250 g paneer (Indiase kaas), in blokjes (1-2 cm)
- 200 g paprika, in blokjes (1-2 cm)
- 200 g uien, in blokjes (1-2 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 150 g yoghurt
- 1 ½ tl gemalen koriander
- 1 - 1 ½ tl chilipoeder
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
- 1 ½ tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- 2 tl vers geperst citroensap
- ¾ - 1 tl zout
Tomatensaus
- 3 teentjes knoflook
- 15 g verse basilicumbladeren
- 2 tl gedroogde oregano
- 370 g tomaten, ontpit, in stukken
- 20 g olijfolie
- 1 - 1 ½ tl suiker
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Opbouw
- 200 g mozzarella, in stukken
- bloem, om te bewerken
- gedroogde pepervlokken, als afwerking (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3699.7 kJ / 884.3 kcal
- Protides
- 39.8 g
- Glucides
- 125.2 g
- Lipides
- 29.4 g
- Graisses saturées
- 10.5 g
- Fibre
- 19.1 g
- Sodium
- 2133.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Tomatenrijst
30min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Boemkool buffalo hapjes
Pas d’évaluation
Azteca taart
1u.
Cashew- en kokosmelk
10 min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Worstmummies
Pas d’évaluation
Goulash van linzen en champignons
45min