Paneer tikka pizza
TM6 TM5 TM31

Paneer tikka pizza

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Deeg

  • 220 g water
  • 1 tl suiker
  • 2 tl gedroogde gist
    ou 20 g verse gist, verkruimeld
  • 20 g olie, en iets meer om in te vetten
  • 400 g broodbloem
  • 1 tl zout

Paneer topping

  • 250 g paneer (Indiase kaas), in blokjes (1-2 cm)
  • 200 g paprika, in blokjes (1-2 cm)
  • 200 g uien, in blokjes (1-2 cm)
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 g yoghurt
  • 1 ½ tl gemalen koriander
  • 1 - 1 ½ tl chilipoeder
  • 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
  • 1 ½ tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
  • 2 tl vers geperst citroensap
  • ¾ - 1 tl zout

Tomatensaus

  • 3 teentjes knoflook
  • 15 g verse basilicumbladeren
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 370 g tomaten, ontpit, in stukken
  • 20 g olijfolie
  • 1 - 1 ½ tl suiker
  • ¾ tl zout
  • ½ tl gemalen peper

Opbouw

  • 200 g mozzarella, in stukken
  • bloem, om te bewerken
  • gedroogde pepervlokken, als afwerking (optionnel)

Infos nut.
par 1 portie
Calories
3699.7 kJ / 884.3 kcal
Protides
39.8 g
Glucides
125.2 g
Lipides
29.4 g
Graisses saturées
10.5 g
Fibre
19.1 g
Sodium
2133.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives