Appareils et accessoires
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Prép. 15min
Total 1h 40min
6 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
362.7 mg
Protides
9.2 g
Calories
1095.7 kJ /
261 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
30.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ontbijt gebak
40min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Pas d’évaluation
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Basis kippenbouillon
35min
Appel Pinda Rolls
Pas d’évaluation
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Perzik Bellini
5min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min
Amandelpap
10min
Dadel curry dip
5min