Appareils et accessoires
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Prép. 15min
Total 55min
10 stuks
Ingrédients
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
110.5 mg
Protides
5 g
Calories
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
43.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Komkommersalade met dille
10min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Kaascrackers
2h 30min
Koken van basmatirijst
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Pas d’évaluation
400-500 g ui karameliseren
50min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Brood met olijven
2h 20min