Appareils et accessoires
Pea Pesto with Ricotta
Prép. 5min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
408.9 mg
Protides
12.6 g
Calories
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Lipides
34 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
6.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Chunky Guacamole
10min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Maple Cream Custard
20min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Kale Chips
40min
Cilantro Lime Sauce
10min