Appareils et accessoires
Fruitkroon
Prép. 40min
Total 6h
8 porties
Ingrédients
Het zoete deeg
-
suiker75 g
-
boter in stukken140 g
-
zout1 snuifje
-
bloem en iets meer voor het werkvlak250 g
-
amandelpoeder30 g
-
ei1
Halve mangobollen
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rijpe mango in stukken125 g
-
citroensap
-
suiker50 g
-
passievruchten enkel de pulp3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Mousse van rode vruchten
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rode vruchtencoulis250 g
-
suiker90 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Opbouw
-
boter voor de cirkel
-
bloem voor het werkvlak
-
gemengde verse rode bessen125 g
-
verse muntblaadjes5 - 6
-
gedroogde, geraspte kokosnoot15 - 20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 8 porties
Protides
69 g
Calories
22515 kJ /
5385 kcal
Lipides
326 g
Fibre
39 g
Glucides
543 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nessuna valutazione
Concord druivenparels met champagne
Nessuna valutazione
Kreplach
55min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nessuna valutazione
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Volkoren pitabrood
Nessuna valutazione
Levercake
1h 50min
Peren in rode wijn
5h
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Sapje van rucola en waterkers
Nessuna valutazione
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nessuna valutazione