Appareils et accessoires
Fruitkroon
Prép. 40min
Total 6h
8 porties
Ingrédients
Het zoete deeg
-
suiker75 g
-
boter in stukken140 g
-
zout1 snuifje
-
bloem en iets meer voor het werkvlak250 g
-
amandelpoeder30 g
-
ei1
Halve mangobollen
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rijpe mango in stukken125 g
-
citroensap
-
suiker50 g
-
passievruchten enkel de pulp3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Mousse van rode vruchten
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rode vruchtencoulis250 g
-
suiker90 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Opbouw
-
boter voor de cirkel
-
bloem voor het werkvlak
-
gemengde verse rode bessen125 g
-
verse muntblaadjes5 - 6
-
gedroogde, geraspte kokosnoot15 - 20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 8 porties
Protides
69 g
Calories
22515 kJ /
5385 kcal
Lipides
326 g
Fibre
39 g
Glucides
543 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Citroencurd
1h
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min