Appareils et accessoires
Paaspastei
Prép. 25min
Total 2h
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
36.5 g
Calories
2052 kJ /
491 kcal
Lipides
31.1 g
Glucides
15.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Gember schillen
Pas d’évaluation
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Eendenlever
33h
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Mayonaise
5min