Appareils et accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingrédients
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Kip en Groenten
Pas d’évaluation
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Vegan challah brood
2h 30min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Worstmummies
Pas d’évaluation
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min