Appareils et accessoires
Rabarber, gember en citroen risotto
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1803 kJ /
431 kcal
Lipides
14.6 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
12.5 g
Glucides
67.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Rode kool cups met kip
25min
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Indiase groentencurry
50min