Appareils et accessoires
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Prép. 20min
Total 2h 20min
24 stuks
Ingrédients
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1 g
Calories
104 kJ /
25 kcal
Lipides
1 g
Fibre
0 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
lagere GI
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Speculoos druiven tiramisu
1h
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Noten bolognese
35min