Appareils et accessoires
Lemon Orzo
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
lemon plus extra, cut into wedges, to garnish1
-
fresh parsley, leaves only divided7 sprigs
-
3 oz Pecorino cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces3 oz
-
water35 oz
-
orzo8 oz
-
extra virgin olive oil½ tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter melted2 oz
-
cherry tomatoes (optionnel) halved2 - 4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
599.5 mg
Protides
15.3 g
Calories
1736.7 kJ /
415.1 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
11.2 g
Glucides
44.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Citrus Crush
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Perfect Match
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Spanish Rice
35 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Lentil Salad
35 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
White Pesto Pasta
40 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Lemon Pasta
35 Min
Dirty Rice
1 Std. 5 Min
Tex-Mex Red Rice
1 Std.