Appareils et accessoires
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Prép. 30min
Total 2h 40min
16 porties
Ingrédients
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
244.7 mg
Protides
3.2 g
Calories
453.7 kJ /
108.4 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Rudolphs Mocktail
30min