Appareils et accessoires
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
Prép. 5min
Total 12h 50min
20 portions
Ingrédients
Pizza Dough
-
water255 g
-
active dry yeast1 ⅛ tsp
-
pasta flour (type 00)410 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
sea salt1 tsp
Cashew Mozzarella
-
cashew nuts355 g
-
water plus extra to soak425 g
-
ice cold water for water bath
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt1 tsp
-
citric acid½ tsp
-
all-purpose flour, to sprinklecornmeal to sprinkle
-
pizza sauce
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
280.7 mg
Protides
6.5 g
Calories
807 kJ /
192.9 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
10.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Apam Nasi
Pas d’évaluation
Caramel toffees
Pas d’évaluation
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Pas d’évaluation
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Focaccia
3h
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
French Toast
Pas d’évaluation
Spaghetti Muffins
55min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2h 15min