Appareils et accessoires
Beef Wellington
Prép. 30min
Total 10h 10min
8 porties
Ingrédients
Beef Wellington
-
ossenhaas (2 stuks - 397,5 g / stuk)795 g
-
extra vergine olijfolie100 g
-
mosterd60 g
-
teentjes knoflook geschild2
-
sjalot in stukken45 g
-
verse bruine paddenstoelen395 g
-
verse champignons de Paris200 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
verse tijm enkel de bladeren5 takjes
-
Parma ham (± 100 g)8 sneetjes
-
paté (optionnel) verzacht85 g
-
bladerdeeg2 vellen
-
eierdooiers losgeklopt2
-
fleur de sel1 tl
Saus
-
ossenhaas filet mignon stuk, in stukken (4 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
boter30 g
-
rode wijnazijn2 tl
-
rode wijn bv. Merlot of Cabernet755 g
-
zwarte peperkorrels12
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm enkel de bladeren, en iets meer om af te werken3 takjes
-
500 g waterrunderbouillon500 g
-
maïzena (zetmeel)2 el
-
zout½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1510 mg
Protides
37 g
Calories
3012 kJ /
720 kcal
Lipides
49 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Hornazo
Pas d’évaluation
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Zalmsoufflé
1h
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Drijvende eilandjes
40min