Appareils et accessoires
Roasted Cauliflower Houmous
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
cauliflower florets600 g
-
olive oil plus 25 g2 Tbsp
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
tahini60 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil for garnishing
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
429.5 mg
Protides
3.7 g
Calories
679.4 kJ /
162.4 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
7.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dip It or Spread It
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mulled white wine
15min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Dairy-free Chocolate Sauce
5min
Middle Eastern Brunch
1h 20min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Sumac-spiced Houmous
5min