Halloweensalade met bloederige hummus

Halloweensalade met bloederige hummus

4.5 2 évaluations
Prép. 30min
Total 1h
8 porties

Ingrédients

  • water
    1000 g
  • rode bieten geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)
    300 g
  • wortelen geschild, in plakjes (1 cm)
    50 g
  • groene paprika
    1
  • gele paprika
    1
  • selderstengels in stukken (10 cm)
    100 g
  • wortelen in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld
    100 g
  • komkommer in plakjes (3 mm)
    200 g
  • rode paprika in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden
    1
  • verse champignons in plakjes (5 mm)
    100 g
  • bloemkool in kleine roosjes
    100 g
  • sla de bladeren gescheiden
    200 g
  • teentjes knoflook
    2
  • witte kikkererwten, uit blik uitgelekt
    100 g
  • blauwe bessen (optionnel)
    10 g
  • citroensap
    20 g
  • tahin
    50 g
    50 g witte sesamzaadjes, gepeld
  • zout
    1 tl
  • extra vergine olijfolie
    50 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portie

Sodium 397.7 mg
Protides 4.3 g
Calories 659.4 kJ / 157.6 kcal
Lipides 10.3 g
Fibre 4.5 g
Graisses saturées 1.4 g
Glucides 14.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...