Appareils et accessoires
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
water35 oz
-
salt plus extra to season fish and sauce1 tsp
-
basmati rice9 oz
-
fresh spinach leaves7 oz
-
cod fish fillet skinless, (4 pieces)21 oz
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
corn starch2 - 3 tsp
-
ground white pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
739 mg
Protides
34 g
Calories
1938 kJ /
463 kcal
Lipides
14 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Octopus and Potato Salad
40 min.
Steamed Fish Fillets
25 min.
Steamed Spinach
20 min.
Steamed Cubed Potatoes
40 min.
Steamed Baby Potatoes
30 min.
Steamed Asparagus
35 min.
Steamed Corn on the Cob
25 min.
Lemon Garlic Broccoli
20 min.
Steamed Cod Over Greens
40 min.
Lemony Green Beans
20 min.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min.
Simple steamed salmon
30 min.