Broccoli Cream Soup with Croutons

Broccoli Cream Soup with Croutons

4.5 191 évaluations
Préparer. 15min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    80 g
  • red chilli (optionnel) mild, deseeded, cut in pieces
    1
  • unsalted butter diced
    30 g
  • potatoes cut in pieces
    100 g
  • broccoli florets and stalks, cut in pieces (see tip)
    300 g
  • water
    700 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • salt to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • bread diced (approx. 1-2 cm)
    100 g
  • olive oil
    1 - 2 tsp
  • Gorgonzola dolce (optionnel) (soft), crumbled, plus extra for serving (optional)
    60 - 80 g
    Cheddar cheese, cut in pieces

Infos nut. par 1 portion

Calories 236 kcal / 990 kJ
Protides 9 g
Lipides 12 g
Glucides 20 g
Fibre 3.9 g
Graisses saturées 7 g
Sodium 1570 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...