
Appareils et accessoires
Broccoli Cream Soup with Croutons
Préparer. 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
red chilli (optionnel) mild, deseeded, cut in pieces1
-
unsalted butter diced30 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
broccoli florets and stalks, cut in pieces (see tip)300 g
-
water700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
bread diced (approx. 1-2 cm)100 g
-
olive oil1 - 2 tsp
-
Gorgonzola dolce (optionnel) (soft), crumbled, plus extra for serving (optional)60 - 80 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
236 kcal /
990 kJ
Protides
9 g
Lipides
12 g
Glucides
20 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
7 g
Sodium
1570 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande