Appareils et accessoires
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Prép. 20min
Total 14h
16 porties
Ingrédients
-
gepelde amandelen80 g
-
bruine suiker150 g
-
eierdooiers6
-
tahin70 - 80 g
-
melk270 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
zout2 snuifjes
-
room, min. 30% vet550 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
kokosolie40 g
-
honing20 g
-
zout½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
125 mg
Protides
4.9 g
Calories
1411.3 kJ /
337.3 kcal
Lipides
27.4 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
14.5 g
Glucides
19.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ice Ice Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Chocolade toffee cake
2 Std.
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 Std. 20 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Worteltaart
2 Std.
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min