Appareils et accessoires
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Prép. 5min
Total 14h 15min
6 porties
Ingrédients
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optionnel)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optionnel) geroosterd, als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
383.8 mg
Protides
10 g
Calories
1949.7 kJ /
466 kcal
Lipides
27.6 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
16.6 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ice Ice Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Vegan feta in olie met kruiden
Pas d’évaluation
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Gember schillen
Pas d’évaluation
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Yoghurtdressing
5min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Linzensoep met spinazie
50min