Appareils et accessoires
Spinach and lemon cake
Prép. 20min
Total 3h 45min
12 slices
Ingrédients
Spinach cake
-
frozen chopped spinach finely chopped500 g
-
butter to grease
-
grapeseed oil200 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
plain flour240 g
-
arrowroot flour50 g
-
baking powder2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice (approx. 1½ lemons)3 tbsp
-
lemon zest cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith5 pieces
-
pouring (whipping) cream400 g
-
icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, to decorate1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
144.3 mg
Protides
6.7 g
Calories
2040.7 kJ /
487.7 kcal
Lipides
31 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
9.8 g
Glucides
48.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Treats
33 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Lemon Tiramisu
6 Std. 25 Min
Matcha Wreath Cookies
1 Std.
Spiced Polish Christmas cake
99 Std. 30 Min
Smoked Salmon Pizza
2 Std. 30 Min
Almond Easter Sheep
2 Std. 45 Min
Raspberry Peach Crumb Cake
2 Std.
Buttermilk corn cakes
25 Min
Creamy Mushrooms
35 Min
Zebra bundt
1 Std. 10 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min