Appareils et accessoires
Sushi donuts
Prép. 10min
Total 50min
8 pieces
Ingrédients
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 8 pieces
Sodium
3635.7 mg
Protides
45 g
Calories
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Lipides
59.5 g
Fibre
16 g
Graisses saturées
10.2 g
Glucides
238.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Kitchen
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Pas d’évaluation
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Pas d’évaluation
Asian Chicken Noodle Soup
Pas d’évaluation
Chamomile Tea Latte
10min
Pearl rice meatballs
Pas d’évaluation
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1h 5min
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Pasta with leek and ajvar
30min
Porridge with fresh fruit
15min
Apple strudel
1h 45min