Appareils et accessoires
Cheesecakes in jars
Prép. 30min
Total 4h
6 jars
Ingrédients
Crumb base
-
butter20 g
-
40 g plain biscuitsdigestive biscuits40 g
-
nuts (e.g. hazelnuts, walnuts, pistachios, almonds)20 g
-
20 g honeybrown sugar20 g
Filling
-
cream cheese300 g
-
cream min. 30% fat50 g
-
sugar (caster sugar)60 g
-
1 tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
water400 g
Topping
-
mixed red berries, fresh or frozen200 g
-
sugar40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Protides
10 g
Calories
1636 kJ /
391 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.6 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Rosé Cream Puff Pastry
3 godz. 30 min
Spanish Rice
35 min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Brak ocen
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9 godz. 35 min
Lemon hibiscus iced tea
2 godz. 30 min
Basic bread dough
5 min
Orange roll
30 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Smoothie
5 min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3 godz.