Appareils et accessoires
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Prép. 30min
Total 3h
12 stuks
Ingrédients
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8.03 g
Calories
1268 kJ /
303 kcal
Lipides
7.58 g
Fibre
1.87 g
Glucides
50.72 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
De eerste hap: Kip en Groenten
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation