Appareils et accessoires
Keftedes (gehaktballen)
Prép. 30min
Total 2h 30min
8 porties
Ingrédients
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optionnel)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30 g
Calories
1396 kJ /
334 kcal
Lipides
13 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Mini Burgers
Pas d’évaluation
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Naan (Hindoe brood)
2h
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Penne met mosselen
1h 5min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min