Appareils et accessoires
Keftedes (gehaktballen)
Prép. 30min
Total 2h 30min
8 porties
Ingrédients
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optionnel)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30 g
Calories
1396 kJ /
334 kcal
Lipides
13 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Vanillesiroop
30min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation