
Appareils et accessoires
Pierogi met vlees
Préparer. 40min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Infos nut. par 1 portie
Calories
479 kcal /
2006 kJ
Protides
20.3 g
Lipides
12.1 g
Glucides
74.3 g
Fibre
3.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux