Appareils et accessoires
Risotto met eekhoorntjesbrood
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.1 g
Calories
1861 kJ /
444 kcal
Lipides
14.4 g
Fibre
2.1 g
Glucides
69.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Bloemkoolrijst poke bowl
Pas d’évaluation
Goulash van linzen en champignons
45min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Asperge-langoustine terrine
10h
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Basilicumpesto
10min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min