Appareils et accessoires
Risotto met eekhoorntjesbrood
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.1 g
Calories
1861 kJ /
444 kcal
Lipides
14.4 g
Fibre
2.1 g
Glucides
69.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Basilicumpesto
10min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min