Appareils et accessoires
Spelt bread rolls
Prép. 15min
Total 1h 45min
20 portions
Ingrédients
-
water375 g
-
dried instant yeast or 30 g fresh yeast3 tsp
-
sea salt1 - 1 ½ tsp
-
spelt flour300 g
-
baker's flour450 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
sesame seeds for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
173.3 mg
Protides
4.5 g
Calories
674.5 kJ /
160.6 kcal
Lipides
3.6 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
26.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Home-style soda bread with spring onion
1h
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Hot cross buns
1h 40min
Five seed bread
1h 50min
Vegetarian sausage rolls
40min
Rustic bread
2h
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Blueberry brioche buns
1h 50min
Flat bread
25min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Buttermilk bread
2h
Basic bread
1h 35min