Gingerbread pavlova stack

Gingerbread pavlova stack

4.4 30 évaluations
Préparer. 30min
Total 5h 30min
12 portions

Ingrédients

Pavlova
  • white sugar
    320 g
  • egg whites (approx. 250 g), room temperature
    8
  • cream of tartar
    1 pinch
  • white vinegar
    1 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • cornflour
    3 tsp
  • ground ginger
    2 tsp
Toffee syrup
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • double cream
    130 g
  • brown sugar
    100 g
Mascarpone cream
  • gingerbread biscuits or gingernut biscuits
    100 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    350 g
  • mascarpone cheese
    250 g
  • ground ginger
    1 - 2 tsp
  • bananas peeled and cut into slices, for garnishing
    2
  • nectarines (optionnel) stones removed and cut into slices, for garnishing
    2

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 151.5 mg
Protides 4.7 g
Calories 1904.9 kJ / 455.3 kcal
Lipides 28.9 g
Fibre 0.7 g
Graisses saturées 17 g
Glucides 46.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...