Appareils et accessoires
Driekoningentaart 100% chocolade
Prép. 25min
Total 1h 35min
8 stuks
Ingrédients
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9.8 g
Calories
2826 kJ /
679 kcal
Lipides
54.9 g
Glucides
35.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Vegan cheeseburgers
10h
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Pas d’évaluation
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Hot dogs
35min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Napolitaanse cake
Pas d’évaluation
Champignon- en chocolademuffins
1h
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Aardappel flatbread
12h
Chocoladetruffels
2h 45min
Lolly's
40min