Appareils et accessoires
Driekoningentaart met pompoen
Prép. 45min
Total 3h
6 stuks
Ingrédients
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8 g
Calories
2509 kJ /
606 kcal
Lipides
44 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Zeevruchtenrijst
Pas d’évaluation
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Spookachtige snacks
1h 15min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Vastensoep
30min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Pistache Crème Brûlée
Pas d’évaluation