Appareils et accessoires
Driekoningentaart met hazelnoten
Prép. 30min
Total 3h 40min
6 stuks
Ingrédients
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
kristalsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
kristalsuiker1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1561 kJ /
373 kcal
Lipides
27 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Salmorejo
Pas d’évaluation
Appel strudel
1h 45min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Crème anglaise
15min
Runderpastei met bier
1h 40min
Indiase mosterd
Pas d’évaluation
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Energieballen
30min
Chocoladehazelnootpasta
45min
Pâté in korst
10h
Frangipanetaart
1h 25min