Versions compatibles
Mixed seafood with tomato and herb sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra chopped for garnishing
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut into halves
- 50 g semi sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 400 g canned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh black mussels
- 500 g clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pine nuts, toasted
- crusty bread, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2984.5 kJ / 710.5 kcal
- Protides
- 67.7 g
- Glucides
- 21.3 g
- Lipides
- 16.3 g
- Graisses saturées
- 16.4 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 1680.7 mg
Recettes alternatives
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Fish soup
40 min
Pâtè with Riesling
3hod.
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Hearty seafood chowder
45 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5 min
Sicilian prawn salad
40 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Zesty avocado with crab
10 min
Fish stock
35 Min
Chilli crab pasta
35 Min