Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protides
- 31.5 g
- Glucides
- 1.6 g
- Lipides
- 52.7 g
- Graisses saturées
- 14.2 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 234.5 mg
Recettes alternatives
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1sa 25 dk
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Quark chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 dk
Duck and cherry salad
45 Min
Seafood panzanella
1 Std.