![Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bbf8699a-1bb1-4d45-b4d5-292e363d2d2e/Derivates/b2b016d8-fe94-44bc-b270-cf9ffc1c0ad0.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 881 kJ / 211 kcal
- Protides
- 10 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 16 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 169 mg
Recettes alternatives
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6sa 30 dk
Sous-vide Miso Aubergine
40 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Creamy Mushrooms
35 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1sa 45 dk
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min