Versions compatibles
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous-vide Beef Cheeks
- 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
- 400 g ale
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, quartered
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (2 mm)
- 280 g water
- 5 g salt, plus 1-2 pinches to taste
- 2 Tbsp unsalted butter, plus 30 g diced
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 150 g fresh spinach leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2867 kJ / 685 kcal
- Protides
- 48 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 29 g
- Graisses saturées
- 12 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 1332 mg
Recettes alternatives
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Cheeseboard Spaghetti
45 Min
Browned Turkey Strips
15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 menit
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15 min
Mojo Sauce for Seafood
10 min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Pineapple Parcels
1j