Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
ou 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
ou 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
ou 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Protides
- 49.8 g
- Glucides
- 35 g
- Lipides
- 24.5 g
- Graisses saturées
- 4.5 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Lobster Bisque
1h 50 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50 min
Shrimp Cocktail
50min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Korean Beef Sauté
1h 25min