Appareils et accessoires
Sous-Vide Drunken Chicken
Prép. 10min
Total 2h
2 portions
Ingrédients
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
31 g
Calories
1084 kJ /
259 kcal
Lipides
14 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Chicken Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Mala Bakkwa
4h 35min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sous-vide Steak
1h 30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min