Appareils et accessoires
Soy Sauce Chicken
Prép. 5min
Total 45min
5 portions
Ingrédients
-
whole chicken (approx.1.3-1.5 kg), feet and neck removed1
-
fresh ginger slices6
-
spring onions white part only6 sprigs
-
garlic cloves4
-
honey30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil (roasted)30 g
-
water150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
1640 kJ /
392 kcal
Lipides
23 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Chicken Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Braised pork belly
55 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Lemon Chicken
25 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min