Vietnamese Lemongrass Chicken
TM6 TM5

Vietnamese Lemongrass Chicken

4.3 (96 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
  • 10 g fish sauce
  • 15 g garlic cloves, minced
  • 1 tbsp curry powder
  • ½ tsp salt
  • 1 ½ tsp sugar
  • 1 tsp dark soy sauce
  • 20 g cooking oil
  • 2 stalks fresh lemongrass, white part only, cut in pieces
  • 50 g shallots (approx. 1 shallot)
  • ½ fresh red chilli, deseeded, chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
907.9 kJ / 217 kcal
Protides
15.6 g
Glucides
7.3 g
Lipides
13.9 g
Fibre
0.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives