Appareils et accessoires
Mixed vegetable mash (purée)
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
vegetables (e.g. pumpkin, carrots, sweet potato, peas, cauliflower, broccoli), cut into pieces (2-3 cm - see Tips)400 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
full cream milk (see Tips)350 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
505.5 mg
Protides
6 g
Calories
678 kJ /
161 kcal
Lipides
6 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Green pea cakes (10-12 months)
25 Min
Fruit purée (apple)
15 Min
Vegetable purée (sweet potato)
25 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1 Std. 40 Min
Mango, kiwi and mint purée (6-9 months)
10 Min
Corn, pea and turmeric purée (6-9 months)
45 Min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30 Min
Rice salad
1 Std.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Classic mushroom risotto
30 Min